yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

ürkü pas sayesinde dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış dokumalabilir.

Yangın kapısı; isim sağlamlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya düz açılmaktadır.

Yangın merdivenleri yangın ile birlikte sel ve deprem kabil başka katıksız afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle inceden inceye korunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bili verecektir.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, anatomi tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların Yangın Kapısı denetçi altında tutulması hayati önem taşımaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlamışsa hariçya, dışarıdan kellelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Ortalama 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz kıymettar iş ortaklarımızın emniyetli çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın kapısı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini bulmak sinein kullanılan bir bapdır.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak düzenlenen yangınla mücadele adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme nöbetlemlerinizi can ve varlık kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yönı teselsül, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi başka yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni bapları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken olabildiğince önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların tasarrufı ve uygulamasında temelı ilgi edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bir bünyeda kullanılan ortak merdivenlerden yangın ve öteki müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir dokumadadır.

Report this wiki page